Ved foten av Monte Grappa

Mai, 2014: Hviledag og restitusjon lyder bra for slitne ben etter 3 sykkeldager i Italia. Etter frokost pakket vi bilen og reiste fra Gardasjøen og til en leilighet oppe i fjellsiden ved Monte Grappa. Giro d Italia skal sykle bakketempo opp dette monsterfjellet i morgen. Det er faktisk endel brattere og har like mange høydemeter stigning som legenden Stelvio. Det er derfor bare å belage seg på nok en kosetur, dvs. hard dag. Men det er i morgen. Italiensk kultur, avslapping og mat var dagens plan. Her kommer en liten bildesekvens fra dagen.

BHX blogg Giro d Italia

Ved avreise måtte vi få festet syklene ordentlig på stativet igjen. Veldig praktisk at vi ordnet med dette stativet bak på bilen, slik at vi slapp å skru av hjul og finpakke sykler og bagasje inne i bilen som i Frankrike i fjor. Det ble litt kål her med å få festet ting ordentlig..hjelper å klø seg litt i hodet
Ved avreise måtte vi få festet syklene ordentlig på stativet igjen. Veldig praktisk at vi ordnet med dette stativet bak på bilen, slik at vi slapp å skru av hjul og finpakke sykler og bagasje inne i bilen som i Frankrike i fjor. Det ble litt kål her med å få festet ting ordentlig..hjelper å klø seg litt i hodet
SAM_2909 (800x600)
2 netter ved Gardasjøen og det kapittelet er over. Hvilket sted å komme til på sykkelferie.
SAM_2928 (800x600)
Vi kjørte forbi en innsjø på veien til Grappa. Geir fikk lyst å svømme over sjøen og tilbake igjen, som svømmetrening til Ironman.
SAM_2940 (800x600)
2200 meter i sjøen på 30 min. Noen nederlandske turister fikk bakoversveis over tempoet rett ut over sjøen og spurte om han var proff. De så han hadde med seg fotograf, og en som kunne minne om en svømmecoach (Tommy).
SAM_2971 (800x196)
Føles ikke feil med restitusjonsdag på et slikt sted etter 3 ganske harde sykkeldager!
SAM_2991 (800x600)
Vi var i byen Bassano del Grappa på kvelden for å se på livet i startbyen for morgendagens etappe. De fleste butikker og gatehjørner var pyntet i rosa(Giroens farge) og sykler og flagg. Cipollini-sykkel i en klesbutikk her.
SAM_3009 (800x600)
Bak der ser vi Monte Grappa. 1530 høydemeter venter i klatringen opp der i morgen.
Tommy sykler av seg litt syre i en restitusjonsøkt i garasjen der vi bor. Kanskje denne kan brukes opp fjellet i morgen.
Tommy på en nymoderne spinningsykkel i garasjen der vi bor. Med et par hjul kunne denne vært fin å bruke i fjellet i morgen.

SAM_3024 (800x395)

Tommy Hansens refleksjoner fra dagen

Nu är vi…. tja, jag vet inte så noga men det är storm och oväder på väg in. Men då har vi hamnat på ett särskilt charmigt ställe uppe i en slänt hos en byggherre i byn och hans dotter. Foton är från terrassen med trädgård där olivträden växer och frukterna är klara att skördas i oktober. Han gör sin egen olja och pekade ut stället för mig som pressar frukten.
Vi sitter gott i skydd av taket över mosaiken och «hanen» har tystnat – den var ändå något hes. Halstabletter kunde vara på sin plats, Fishermans någon?

SAM_2958 (800x375)

Blogg fra Giro d Italia

GSG teambekledning reklamebanner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *