Milano-Como-Bormio, mai 2014

SAM_2336 (800x600)
Da var vi på vei igjen mot alpene og nye sykkeleventyr! Vårt første møte med de italienske fjellene var fra flyet hvor vi fikk noen blikk ned på de snødekte fjelltoppene.

Nå er vi på plass i Bormio, ved foten av Stelvio og Gavia. Det blir spennende sykkeldager framover. Her er noen bilder fra dagen som begynte hjemme i Oslo.

SAM_2365 (800x600)
Vi hadde bestilt bil i Milano og kjørte nordover gjennom Como distriktet for å hente syklene vi skulle leie. Karbonsyklene stod ferdig levert på plenen foran sykkelhotellet som eier dem. Fantastisk service fra Carlo på «il perlo panorama» i Bellagio. Tommy Hansen viser at han er fornøyd med servicen og poserer foran fotografen.
SAM_2369 (800x600)
På terrassen utenfor hotellet «Il perlo Panorama» hvor vi hentet syklene i Bellagio ved Comosjøen. Hvilket sted! Enorm panorama over sjøen og Geir Glesnes og Tommy Hansen ser fornøyd ut.
SAM_2374 (800x440)
Posering foran utsikten over Comosjøen. Det er en stor attraksjon å kjøre langs denne sjøen.
SAM_2387 (800x600)
Oss tre gutta på tur med de nye leiesyklene.
SAM_2401 (800x600)
Tommy og Geir slapper av på terrassen i varmen. Vi kommer tilbake hit for å bo her nest siste natt av oppholdet. Da skal vi sykle Muro di Sormano og Madonna di Ghisallo. Eieren på hotellet sa at vi kanskje får med oss en ex-proff rytter og nå mekaniker fra Lampre på den turen, siden han jobber på hotellet:-)
SAM_2408 (800x600)
Eieren hjelper oss med montering av sykkelstativ til bilen. Veldig upraktisk å ha tre sykler inne i en bil, så det var bra å ha de på stativ.
SAM_2414 (800x600)
Den berømte klatringen opp til Madonna di Ghisallo går forbi dette stedet. Her var det 14% stigning.
SAM_2424 (800x600)
Kjørte lange strekk langs hele den vakre Comosjøen, før vi omsider kom til Bormio sent på kvelden.

Tommy Hansens refleksjoner fra dagen:

Fantastiskt! Det säger jag bara. Landskapet, sjön, fjällen, värmen, de kringelikrokiga vägarna, Bufalinimackan som vi åt på vägen, kaffet, Carlo som hyrde ut cyklar till oss, damen på hotellet som satt fram kallskuret, ni vet de magiska ostarna och spekematen, olivolja. Egentligen en plats för romantiska ögonblick och inte tre män i en bil. Hur det än är med det skall vi cykla och vägarna lockar samt benen spritter och omgivningen är perfekt för det. Mer skulle kunna sägas för den cykelintresserade och mer för den geografiskt eller kulinariskt intresserade men jag nöjer mig med detta, fantastiskt!

Blogg fra Giro d Italia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *