BHX – tekniske løpetrøyer for lag og bedrifter

Med BHX kan bedrifter og lag bestille tekniske løpetrøyer i egne design,farger og logoer. Her vil bedrifter ha en fin mulighet til å skaffe sine ansatte og kunder treningstrøyer med trykk av firmalogo for gunstige priser. Reklameverdien av å ha noen som trener i firmalogoen til din bedrift når de er ute på joggetur eller trener på treningsenteret kan være stor.

0001 (6)__1506873199_148.122.135.23

Deltar din bedrift eller ditt lag med i Holmenkollstafetten? Eller Oslo maraton? Dette er isåfall en god reklamemulighet til å synliggjøre ditt firma, og samtidig la deltagerne bruke gode tekniske trøyer. Et lag eller en gjeng kamerater som trener sammen vil også få god nytte av en felles trøye.

GÅ TIL BHX BEDRIFT&LAG, SIDE FOR LØPETRØYER

Som kunde kan du få presentert løsninger for valg av design. Dersom du har ditt eget design kan du sende det til oss, enten som en enkel skisse i paint eller som en mer proff PDF vektorfil. Du kan ha så mange logoer og figurative løsninger som du ønsker uten ekstra kostnad.

KVALITET

Trøyene leveres i dame og herremodeller og lages i pustende tekniske materialer som egner seg veldig godt for fysisk aktivitet. Treningstrøyene lages i 100% polyester, antibakterielt, Dryfit, luftig materiale som ventilerer godt og gir utmerket svettetransport bort fra kroppen. Med bruk av sublimation teknologi vil farger og logoer aldri kunne vaskes ut og selv de minste detaljer i logoer blir prefekte. Farger og trykk blir sittende i tekstilene og IKKE utenpå som et eksternt trykk som kan slites av.

Priser for å lage egne spesialdesignede løpetrøyer er:

10-19 stk: 249 pr.stk

20-49 stk: 229 pr.stk

50-99 stk: 199 pr.stk.

100-199 stk : 169 pr.stk

200 pluss: 139 pr. stk

Alle priser for bedrift og lag er eks.mva.

Vi lager også singlet som kan velges i samme design og til samme pris.

KONTAKT OSS

GÅ TIL BHX BEDRIFT&LAG, SIDE FOR LØPETRØYER

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *