Sykkeldrakter for lag og bedrift

BHX tilbyr meget gunstige løsninger for bedrifter og lag som ønsker sykkelklær med eget design. Vi tilbyr kvalitetsklær fra GSG i Italia. På en enkel måte kan du bestille draktsett med ditt design og bruke egne logoer.

KLIKK HER FOR Å GÅ TIL VÅR SIDE FOR TEAMBEKLEDNING TIL LAG OG BEDRIFTER

Vår hovedsamarbeidspartner er italienske GSG, med 30 års erfaring i produksjon av sykkelklær for både proff og mosjonsnivå. Dette er Italias fjerde største på sykkelklær og alt lages i Italia. Kvalitet på materialer og padding i italienske GSG er i topp klasse. Hvorfor velge tilbydere i Norge som lager klærne i Øst-Europa og Asia, når du kan få fra Italia? Her får du veldig mye for pengene. Italia er en trendsetter og et sentrum for veldig mange kjente merker innen sykler og sykkelklær. Kompetansen på detaljer og hva som kreves er til en hver tid veldig up to date i Italia.  Vi i BHX gjør det enkelt for ditt lag å skaffe de beste løsningene.

Vi tror vi kan slå våre konkurrenters tilbud både på pris og kvalitet.

frontbanner sykkel

Uforpliktende og kostnadsfritt ønsker vi å hjelpe deg i prosessen med å utvikle ditt design.

reklamebanner 5

GÅ TIL VÅR BEDRIFTSIDE FOR SYKKELKLÆR

Ta kontakt med oss og presenter din forespørsel og ditt behov. Vi har flere produsenter tilgjengelig, men vår satsing dreier seg definitivt mot teambekledning fra GSG Italia. Der er det svært mange valgmuligheter, og et bredt spekter av produkter. Italienere kan sykkel, og de vet hva en sykkelklubb trenger. Vår klare anbefaling framfor noe når du skal velge sykkelklær for lag:

GÅ FOR ITALIENSK SYKKELBEKLEDNING!

0001 (900x634)

ÅPNE GSG PRODUKTKATALOG

GSG custom full
Kontakt oss

reklamebanner 3 reklamebanner 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *