Gode sykkelsider som er verd et besøk

Denne nettsiden er et must for sykkelinteresserte nordmenn, hvis du ønsker å up to date med det som skjer innen landeveissykling. Norsk side. Kvalitet. Informativt. Nyheter. Intervju og reportasjer.
Denne nettsiden gir deg det du trenger å vite hvis du ønsker å holde deg oppdatert på det som skjer innen proffesjonell landeveissykling. Norsk side. Kvalitet. Informativt. Nyheter. Intervju og reportasjer.
GCN
Fantastisk bra kanal på youtube hvor det er utrolig mye interessant å se for den som interesserer seg for sykling. Ny i 2013. Kvalitet. Velgjort. Informativt. Lærerikt. Klikk for å komme inn på Global cycling network!
Sykkelmagasinet
Nettutgaven av bladet Sykkelmagasinet.
Le Tour.fr....... Den offisielle hjemmesiden til Tour de France, og flere av de andre store rittene i Europa. Her får du alt du trenger å vite om verdens mest prestisjefylte sykkelritt og svært mye annet bra!
www.letour.fr……. Den offisielle hjemmesiden til Tour de France, og flere av de andre store rittene i Europa. Her får du alt du trenger å vite om verdens mest prestisjefylte sykkelritt og svært mye annet bra!
Gode og detaljerte terminlister for sykkelritt i hele Norge. (Kondis.no)
Gode og detaljerte terminlister for sykkelritt i hele Norge. (Kondis.no)
Norsk svært populær nettside med hovedfokus på terrengsykling. Sykkelforum med mange brukere.
Norsk svært populær nettside med hovedfokus på terrengsykling. Sykkelforum med mange brukere.
Sykkforbundets hjemmeside. Nyheter. Klubber. Resultater. Terminlister.  Masse bra!
Sykkelforbundets hjemmeside. Nyheter. Klubber. Resultater. Terminlister. Masse bra!
Internasjonal side med bredt innhold. Nyheter og reportasjer. Kvalitet.
www.cyclingnews.com. Internasjonal side med bredt innhold. Nyheter, resultater og reportasjer fra proff og mosjonsritt. Kvalitet.
climbybike
www.climbbybike.com. Klatringer over hele verden, Sykkelruter. Bilder, stigningsprofiler. 3D. Kvalitet og velgjort side. Fin for deg som skal på sykkeferie.
skiforeningen
www.skiforeningen.no. På våren og sommeren har du et fantastisk bra utbygd sykkelrute nett i Oslo og omegn på denne siden. Her er terrengssykling i fokus. Sykle i naturen i Oslo og omegn! Her er det bare å nyte svært gode presentasjoner og mange gode kart og forslag til turer.
mapmyride
MAPMYRIDE.COM  Dette er en veldig god side hvor du kan finne tips til sykkelruter på kart over hele verden. Søk på det stedet du befinner deg og du får tips om ruter hvor andre syklister har syklet i området.
http://cyclingtips.com.au/ Australsk kvalitetsside. Reportasjer. Intervju. Gode tips. Sykkelreiser. Reviews. Foto. Mye innhold!
Australsk kvalitetsside. Reportasjer. Intervju. Gode tips. Sykkelreiser. Reviews. Foto. Mye innhold!
Martins sykkelblogg
En god norsk sykkelblogg som skrives av en ivrig mosjonist i Oslo.
Kåring av Oslos klatrekonge og mange kjempefine blogginnlegg. Anbefales.
Bikeradar
For deg som er utstyrsfreak er dette en god side. Mange oppdateringer om sykkelutstyr, sykler og annet. Landevei og terreng.
Bikemap.net
Søk etter sykkelruter i Norge og utlandet. Omfattende nett av brukerrelaterte sykkelruter med kart og profiler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *